Pontmédia.hu

Ledfal

A LED fal világszerte a kültéri reklámozás legnépszerűbb, leghatékonyabb megjelenítő eszköze, a köztéri reklám eszközök legújabb generációja! Ez egy új típusú hirdetés lehetőség, sokkal hatásosabb, mint bármilyen más médiában használt hirdetés, köszönhetően a forgalom nagyságának és a figyelem felkeltő színeinek, hatalmas méretének.

8 fontos érv, hogy miért használja a LED falat az Ön cége is tevékenysége hirdetésére:

1. mert minden nap látható, hogy minél több vásárlóhoz, érdeklődőhöz eljusson a híre és széles körben ismertté váljon. Ez az egyedi kijelző lehetővé teszi, hogy cégét, termékeit, akcióit a legrövidebb időn belül megismertesse az emberekkel.

2. mert a legújabb technológiát alkalmazza – ennek köszönhetően a leglátványosabb reklám felületen jelenhet meg.

3. mert kiváltja a nehezen kezelhető és mára elavultnak tekinthető kültéri plakátokat, nem szennyezi további hulladékkal a környezetét és nem kell bírságot sem fizetnie a szabálytalanul kihelyezett plakátok miatt.

4. mert dinamikus, így az időben frissíthető szöveges hirdetéseken, grafikai spotokon, közleményeken, képeken kívül videók lejátszására is képes, így akár egy rövid reklám filmmel is bemutathatja cégét, szolgáltatásait. A statikus reklámokat egyre inkább felváltják a teljes színskálát felvonultató mozgó reklám filmek.

5. mert a tartalom bármikor, gyorsan és könnyen változtatható, így lehetőség van arra, hogy a hirdetés tartalmát rövid időn belül, egyszerűen megváltoztassa az éppen aktuális akciókra tekintettel.

6. mert az egyik legforgalmasabb helyen található, nagyon nagy számú, autós, távolsági buszos, helyi járatos, gyalogos forgalom peremén.

7. mert a legmodernebb LED technológiának köszönhetően minden körülmény között jól látható, kontrasztos és figyelemfelkeltő (sötétedéstől különösen látványos) mozgóképet biztosít.

8. mert a legfeltűnőbb és talán a leghatékonyabb média eszköz Mezőtúron.

Mezőtúr legforgalmasabb kereszteződésében található ledfalunk, amely mind a helyi, mind az átmenő forgalom szempontjából kitűnő elhelyezésnek bizonyult. Itt megy át a 46-os fő út, itt vezet Mezőtúr legforgalmasabb kerékpárútja és a belvárosi jellegből adódóan legjelentősebb a gyalogos forgalom is.

Next Post

Previous Post

© 2024 Pontmédia.hu

Theme by Anders Norén