Pontmédia.hu

Rádió

A mezőtúri Pont Rádiót 2005.08.05.alapítottuk az indulást komoly szakmai és emberi felkészülés előzte meg, hogy minél gördülékenyebb legyen a rádió beindítása. Az első napok nehézsége után hamar belerázódtunk a rádió adta munkába. Ma komoly csapatépítés után működünk és jelenlegi műsorrendünk megalkotásánál figyelembe vettük azokat a tényezőket, amelyek a közéletet, helyi és környező gazdasági életet meghatározzák. Ma már 24 órában működünk és visszajelzéseink alapján jelentős hallgatottságunk van.

Milyen a hallgatottsági adataik vannak?

  • Ma az országban csak a legnagyobb rádiók képesek finanszírozni egy hiteles és dokumentált felmérést készíteni. Ennek elkészítése több, mint a rádiónk egy éves költségvetése. Ezért mi nem tudunk hivatalos adatot felmutatni ennek őszinte elismerése része üzletpolitikánknak. Rádiónk 89,9 FM szól Mezőtúr városában, de hallgatónk jelentős része online is hallgat minket. Hallgatóinkkal több felületen tartjuk a közvetlen kapcsolatot (telefon, közösségi oldalak, hagyományos levél és email formában is) Az ő rendszeres kapcsolattartásuk élő műsorainkba való részvételük a mi hiteles mutatónk.

Miért reklámozzak Önöknél?

  • Mert az emberek többsége rádiót hallgat Magyarországon:

http://www.lajfsztajl.hu/eletmod/novekedesnek-indultak-a-radios-hallgatottsagi-adatok

Mindemellett előnyben részesítik a helyi rádiókat a nagy állomások mellett, mert a kis rádiók róluk szólnak, ismerőseik beszélnek, és saját lakókörnyezetükről tudnak meg minél több információt. A Pont Rádió színvonalas műsorösszetételt készít, melyben kiszámítható a reklámok elhangzási ideje. Reklámjaink személyre szabottak, egyedileg készítjük, az Ön által készített anyaggal összhangban. Az Ön cége, intézménye eljut általunk sok olyan emberhez, akik más formátumú megjelenésben nem tudnának az Ön reklám anyagáról.

  • Az Ön reklámjai megjelennek a közel 5000 fős közösségi oldalunkon is.

Médiatevékenységünket a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

Next Post

© 2024 Pontmédia.hu

Theme by Anders Norén